Sewulang Maning

tunggu kang sewulan maning
yen sampeyan pengin kesanding
aja watir sun ingkar janji
yen wis jodo pasti bakal dadi siji
rong tahun kita pisahan
nahan rindu ninggal kenangan
kien tanggung sewulan maning
aduh kakang aja luruh ganti dingin
cinta… cinta
cerita impian kita
kakang esok pasi kelaksana
rindu… rindu
rintihan sing njero kalbu
kakang sewulan maning ketemu
mulane kang ayo dedonga
muga ana restu sing kuasa
rong tahun kita pisahan
nahan rindu ninggal kenangan
kien tanggung sewulan maning
aduh kakang aja luruh ganti dingin
cinta… cinta
cerita impian kita
kakang esok pasi kelaksana
rindu… rindu
rintihan sing njero kalbu
kakang sewulan maning ketemu
mulane kang ayo dedonga
muga ana restu sing kuasa
rong tahun kita pisahan
nahan rindu ninggal kenangan
kien tanggung sewulan maning
aduh kakang aja luruh ganti dingin

….::::By.Demalung Java::::….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: